300 dones brillen a la 4ª cursa Triwoman 5k/10k 300 dones brillen a la 4ª cursa Triwoman 5k/10k
Versió en castellà La quarta edició de la cursa Triwoman ha emplenat el frontal marítim de Les 3 Viles d'una autèntica marea de corredores:... 300 dones brillen a la 4ª cursa Triwoman 5k/10k

Versió en castellà

La quarta edició de la cursa Triwoman ha emplenat el frontal marítim de Les 3 Viles d'una autèntica marea de corredores: dones, joves, amigues, companyes, família... Totes elles han contagiat l'esperit Triwoman.

Per quart any consecutiu, Triwoman ha commemorat el Dia Internacional de la Dona amb una cursa de 5k i 10km inspirada en i dedicada a la dona. El Club Nàutic El Balís, epicentre de la cursa, ha respirat l'esperit Triwoman en el seu màxim esplendor.

El moviment a Port Balís començava als voltants de les 8 del matí, amb la trobada de corredores, el retrobament amb conegudes d'aquest esport... Els raigs de sol acompanyaven com si d'una melodia es tractés, a l'uníson mentre tot s'anava encaminant per l'hora de la sortida.

Seguint el rellotge, la marea TRIWOMAN començava a les 9h el recorregut dels 5k o 10km. Un circuit pla i ràpid, amb molta llum i vistes esplèndides, que s'ha adaptat a les necessitats de les corredores: facilitat per "volar" per les més ràpides, o viabilitat per completar una primera cursa, així com espai suficient per córrer amb companyes...

Els podis

De totes les TRIWOMAN, Belén Rubiella era la primera en creuar la línia de meta dels 5km (22:51'), seguida molt de prop per l'embaixadora de TRIWOMAN Ana Turull (22:56'). Cristina Moreno (23:05') completava el podi d'aquesta distància. Les corredores Gisela Vergés (23:41') i Maria Christoffersen (24:08') tancaven el top5.

Belén Rubiella, Ana Turull i Cristina Moreno guanyen la TRIWOMAN 5K

Mentre les TRIWOMAN de 5k anaven arribant, les de 10km completaven la primera volta i seguien cap a l'objectiu de 10km. Amb un ritme espectacular, la veterana corredora Laura Sanzberro es coronava com a vencedora de la prova de 10 kilòmetres. Amb un temps de 37:50' ha batut el rècord de la prova. A només 50 segons arribava la triatleta i embaixadora de TRIWOMAN, Laura Galán, que s'estrenava a la cursa con amb la segona plaça (38:40). Laia Lloret (40:16') pujava al tercer escaló del podi. La veterana Mercè Galbany (42:06) i Mari Paz Lloret (42:59) són el top5.

Laura Sanzberro, Laura Galán i Laia Lloret completen el podi de la cursa TRIWOMAN 10k

L'esperit TRIWOMAN 

L'actitud de totes les participants. El somriure en tots els rostres. Les mirades de complicitat... els salts d'alegria. Els nervis abans de començar. Els ànims en plena cursa entre corredores. Els crits de "Molt bé. Segueix així". Els abraços per haver creuat la meta. Els "T'ho vaig dir" per haver-ho aconseguit. La felicitat d'haver contribuït a la inclusió. L'emoció de veure-us felices.... corrent. La vostra felicitat és la nostra.

Running, ioga i zumba

Gràcies a les instal·lacions del Club Nàutic El Balís, Triwoman ha preparat més activitats per gaudir després de la cursa.

La masterclass de ioga amb la Vero de Soul Yogui, la nostra instructora, a las 10.30H. Una hora de connexió i d'estiraments que han servit per gaudir d'aquesta pràctica tant beneficiosa per los corredores. Per acabar, a les 11.30H, hem ballat al ritme de zumba. Diversió, moviment i música per acomiadar una jornada esplèndida de dona i esport.

AGRAÏMENTS:

A tots els patrocinadors que han fet possible aquesta cursa: A Nutrisport, el principal patrocinador. L'acompanyen Les 3 Viles i el Club Nàutic El Balís. Els també espònsors locals: l'hotel Dynamic Hotels, la Inmobiliaria Carolina Caneiro i Finques Josep Grau. I la revista de moda Stilo.

Gràcies per ser TRIWOMAN. Ens veiem el 2020!!!

Laura